Startpaket

Startpaket

I årets tävling erbjuds de 3000 första anmälda att få ett startpaket som består av en reflexväst och en reflexboll med en regnponcho. Reflexbollen har en karbinhake som kan sättas på t.ex. ryggsäcken eller väskan och fungerar då som en reflex.


Utdelning av startpaket

Tillsammans med våra avtalskunder med minst 100 deltagare anordnar vi ett utdelningsevent då vi kommer till er arbetsplats och lämnar ut startpaket till anmälda deltagare. På vissa arbetsplatser är det även möjligt att hämta ut startpaket hos våra kontaktpersoner. Saknar ni kontaktperson på er arbetsplats eller vill du bli vår ambassadör? Kontakta oss på support@tlevent.se

Utskick av startpaket

Har ni inte möjlighet att hämta ut vid våra utdelningstillfällen, eller saknar er arbetsplats en kontaktperson skickar vi gärna startpaketet till er mot en fraktkostnad på 99:-inklusive moms per paket/lag. Om ni önskar är det möjligt att samskicka er startpaket med beställningar från webbshoppen. (beställer ni för över 500:- ingår frakten) Är ni flera deltagare som deltar individuellt går det bra att gå samman för ett gemensamt utskick.