Tävlingsinformation

Länge leve cykeln

Det är ingen hemlighet att cykeln är perfekt för arbetspendling, för träning och nöje. Cykling är en livsstil som ger glädje, frihet och rensar kropp och knopp på stress. Upplev alla fördelar, upp på sadeln och känn dig stark och oövervinnerlig när du susar förbi bilkön till nya smultronställen.


Anmälan

Delta individuellt eller tillsammans med ett lag på 4-15 deltagare. Anmälan kostar 290:- per person (exklusive moms) I priset ingår två tävlingsperioder. Vid samarbetsavtal och köp av ett större antal deltagarplatser blir avgiften lägre.

När

Två fristående tävlingsperioder
8 maj - 11 juni
25 september- 29 oktober

Hur

Registrera antal kilometer som du cyklat per dag på din tävlingssida i din dator eller mobila enheters webbläsare. Varje vecka är en ny vinstchans och alla som uppnår minst 30- 50 kilometer får erbjudanden och deltar i våra utlottningar av priser.

Nya tävlingsregler 2018

Nytt för i år är att alla kilometrar räknas, oavsett när du cyklar. Ta cykeln till jobbet, med barnen till skolan eller få ihop några extra kilometer i skogen på din fritid. Varje vecka är en ny chans och du bestämmer själv hur mycket du vill eller kan cykla. Fördelen är att ju mer du cyklar, desto lättare och roligare blir det.

Lagtävlingen

Det är både enklare och roligare att göra en aktivitet tillsammans. Bilda lag med kollegor eller kompisar och peppa varandra till att cykla och var med och tävla om våra två lagpriser som är en gruppresa med Tallink Silja eller en middag på valfri restaurang till ett värde av 2500:-

Ett lag kan bestå av 4-15 deltagare Målet är att varje deltagare i laget skall uppnå minst 150 kilometer under tävlingsperioden för att delta i utlottningen.