Tävlingsinformation

Länge leve cykeln

Cykelutmaningen är en kul aktivitet som motiverar till att cykla och gå mer regelbundet. En motionsform som skonsamt belastar muskler och leder, samtidigt som det stärker både hjärta och psyke. Var med och upplev fördelarna med att cykla och gå, när du väljer cykel istället för bil blir du en miljöhjälte som bidrar till ett mer hållbart samhälle.


Anmälan

Delta individuellt eller tillsammans med ett lag på 4-15 deltagare. Anmälan kostar 290:- per person (exklusive moms) I priset ingår tre tävlingsperioder. Vid samarbetsavtal och köp av ett större antal deltagarplatser blir avgiften lägre. Kontakta oss för offert eller om ni önskar att skapa en anmälningslänk för er arbetsplats/organisation.

När

Tre fristående tävlingsperioder
Vår 29 april - 30 juni
Sommar 1 juli -1 september
Höst 2 september - 3 november

Hur

Registrera antal kilometer som du cyklat eller gått per dag på din tävlingssida i din dator eller mobila enheters webbläsare. Varje vecka är en ny chans att delta i utlottningar och vinna priser som cyklar, spavistelse och cykelprodukter.

Tävlingsregler

Alla kilometrar räknas, oavsett när du cyklar eller går. Ta cykeln till jobbet, med barnen till skolan eller få ihop några extra kilometer i skogen på din fritid. Målet är att cykla minst 30 kilometer i veckan för att delta i utlottningen av vinster.

Lagtävlingen

Det är både enklare och roligare att göra en aktivitet tillsammans. Bilda lag med 4-15 deltagare och peppa varandra till att cykla och tävla om en middag på valfri restaurang till ett värde av 2500:-