Bra för dig - bra för miljön!

Små ändringar i dina dagliga rutiner kan ge positiva effekter på både din hälsa och miljö. Bilen är en bidragande faktor till varför vi är stillasittande och har en negativ effekt på miljön. Ett smart sätt att få både motion och värna om miljön är att cykla och gå till och från jobbet, träningen, affären eller med barnen till skolan.

Så här fungerar Cykelutmaningen

Målet är att ni skall cykla och gå minst 15 kilometer i veckan för att delta i utlottningar av presentkort från Intersport, varje vecka. Alla deltagare som uppnått minst 150 kilometer vid tävlingsperiodens avslut har chans att vinna fina cyklar och Spa paket.

Anmälan

Delta individuellt eller tillsammans i ett lag med 2-8 deltagare.

Det räcker med en anmälan och det går bra att anmäla nya lag och deltagare under hela perioden.

Tävlingsperioder

Cykelutmaningen betsår av tre fristående tävlingsperioder. Ni väljer själva om ni vill delta i en eller alla perioder.
Vår 4/5-14/6
Sommar 29/6-16/8
Höst 31/8-11/10

Hur

Registrera antal kilometer som du cyklat eller gått per dag på din tävlingssida i din dator eller mobila enheters webbläsare. Varje vecka är en ny chans att delta i utlottningar och vinna priser som cyklar, spavistelse och cykelprodukter.

Tävlingsregler

Alla kilometrar räknas, oavsett när du cyklar eller går. Ta cykeln till jobbet, med barnen till skolan eller få ihop några extra kilometer i skogen på din fritid. Målet är att cykla eller gå minst 15 kilometer i veckan för att delta i utlottningen av vinster.

Lagtävlingen

Det är både enklare och roligare att göra en aktivitet tillsammans. Bilda lag med 2-8 deltagare och peppa varandra till att cykla och tävla om en middag på valfri restaurang till ett värde av 2500:-

Vill ni stärka upp ert miljö- och hälsoarbete

Kontakta oss